Filters
Пребарување
БОШАВА Метални конструкции

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БОШАВА се занимава со производство на:

- Челични конструкции
- Урбана опрема
- Огради и врати
- Системи за наводнување
- Ормари
- Покриви
- Ребрување на лимови
- Решетки
- Гаражи

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2015

БОШАВА Метални конструкции

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

БОШАВА

БОШАВА дооел е машино–браварско претпријатие кое се занимава со проектирање и производство на челични конструкции и други наменски метални продукти и структури кои се употребуваат во градежништвото.

Види повеќе
bosava-komerc-clubeconomy
bosava-komerc-clubeconomy

БОШАВА

Компанијата е основана во 1989 година од господинот Милан Јанчев и е семејна фирма која има долгогодишно искуство и традиција. Денешниот сопственик, господин Ристе Јанчев, заедно со останатите вработени секојдневно ја оправдуваат лојалноста на своите потрошувачи, преку максимална посветеност кон реализирање на нивните желби и потреби на најдобар можен начин - висок квалитет, брза изведба, одлични цени.

СТРУЧЕН ТИМ И СУПЕРИОРНА ТЕХНОЛОГИЈА

Со нашиот верен и беспрекорен стручен тим и супериорната технологија која ја имаме во БОШАВА, секојдневно се стремиме кон се подобро и поквалитетно работење, оставајќи зад себе задоволни клиенти. Нашата инспирација и мотивација ја црпиме од:

 • • Меѓусебната доверба и почит

 • • Желбата и амбицијата да се постигне повеќе

 • • Борбата со конкуренцијата, можност за нов успех

bosava-komerc-clubeconomy

Активности кон кои главно сме фокусирани во БОШАВА дооел :

 • • Изработка и монтажа на челични конструкции

 • • Производство на урбана опрема – клупи, корпи, канделабри, детски игралишта

 • • Изработка, монтажа и демонтажа на покриви

 • • Сечење, роловање и виткање на кровни и фасадни лимови, на бетонски, дрвени и разни подлоги

 • • Изработка и монтажа на гаражи, ормари и клизечки или обични врати

 • • Производство на настрешници, скали, огради и капии

 • • Производство на системи за наводнување „капка по капка“

 • • Монтажа на кровни и фасадни панели

bosava-komerc-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Западен булевар бб, 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Миле


Мапа

Документи