Filters
Пребарување
БРАТСТВО ПОВРШИНСКА ЗАШТИТА

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БРАТСТВО ПОВРШИНСКА ЗАШТИТА се занимава со:

ПОВРШИНСКА ЗАШТИТА на метали

 • Цинкување
 • Анодна оксидација
 • Фосфатирање
 • Хемиско (безструјно) никлување
 • Брунирање
 • Тврдо хромирање

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2008

БРАТСТВО ПОВРШИНСКА ЗАШТИТА

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

БРАТСТВО ПОВРШИНСКА ЗАШТИТА

Компанијата БРАТСТВО ПОВРШИНСКА ЗАШТИТА располага со најсовремена опрема за нанесување заштитна превлака на метали на Балканските простори.

Image Designers

Услуги кои што ги нуди нашиот погон:

 • Цинкување

 • Анодна оксидација

 • Фосфатирање

 • Хемиско (безструјно) никлување

 • Брунирање

 • Тврдо хромирање

Види Каталог
Image Description

Планирани услуги во најскоро време:

Декоративна превлaка хром-никел

Превлaка од цинк-никел легура

Image Designers
Image Description

ДЕЈОНИЗИРАНА ВОДА

Исто така, во нашиот продажен програм нудиме и дејонизирана вода, со полнење во амбалажа на клиентот.

Погонот е опремен со современа лабараторија за контрола на растворите и квалитетот на нанесените превлaки.

Види Повеќе
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Перо Наков бр. 124,
Комплекс МЗТ, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт

Славчо Андрески


Мапа

Документи