Filters
Пребарување
БУЛАРТ КОНСТРАКШН дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БУЛАРТ КОНСТРАКШ се занимава со производство и изведба на:

- Објекти од областа на домувањето – монтажни куќи
- Објекти од областа на индустријата и угостителството
- Урбана опрема
- Опрема за ентериери

БУЛАРТ КОНСТРАКШН дооел

Подетално за компанијата

МОНТАЖНИ КУЌИ

  Градски куќи

  Планински куќи и брвнари

  Викенд куќи

  Бунгалови

ИНДУСТРИЈСКИ И УГОСТИТЕЛСКИ ОБЈЕКТИ

  Деловни простори и канцеларии

  Производствени хали

  Излетнички и угостителски комплекси

 

УРБАНА ОПРЕМА

  Настрешници

  Перголи

  Летниковци

  Клупи и маси

  Огради

  Штандови

  Киосци

  Куќи за домашни миленици

ОПРЕМА ЗА ЕНТЕРИЕРИ

  Внатрешни скали

  Огради

  Преградни перфорации

  Полуѕидови

  Подови од полно дрво

  Ламперии

Подетално за компанијата

БУЛАРТ КОНСТРАКШН

БУЛАРТ КОНСТРАКШН дооел е градежна компанија која се занимава со изведување завршни работи во градежништвото, обработка на дрво, изработка на монтажни куќи и сите други видови монтажни градби, по прицнипот „клуч на рака“.

Производниот погон е лоциран во село Смиљковци, се протега на површина од 500м2, опремен е со машини за груба и фина обработка на дрво, како и за произведство на полу-фабрикувани и целосно фабрикувани елементи за изведба на нарачаните објекти.

bulart-construction-clubeconomy

КВАЛИТЕТНА ИЗРАБОТКА

БУЛАРТ КОНСТРАКШН од почетокот на своето постоење е посветена на квалитетна изработка и целосно пресретнување на Вашите потреби. Главната заложба ни е промовирање на дрвото како природен, евтин и обновлив градежен материјал, кој воедно е нераскинлив дел од македонската градителска традиција.

Преку постојаната заложба да градиме еколошки и енергетско ефикасни објекти, компанијата придонесува за поквалитетен живот на нашите клиенти, а воедно придонесуваме и кон зачувување на природата, обезбедувајќи поубава иднина за сите.

bulart-construction-clubeconomy

ПОНУДА

БУЛАРТ КОНСТРАКШН изработува и внатрешни скали од масивно дрво во најразлични форми и димензии, потоа газишта и ограда за веќе постоечка скалишна конструкција, прозорци и прозорски врати од масивно дрво, влезни и внатрешни врати од масивно дрво, со стандардизирани димензии или по мерка на нарачателот. Нуди квалитетна и брза изработка на сите завршни работи во градежништвото, како: молерски услуги, електрика, водовод, изведување на санитарни чворови и други занаетчиски услуги.

bulart-construction-clubeconomy

ИДЕЈНИ РЕШЕНИЈА

Изработуваме идејни решенија за сите видови објекти од 4 и 5 категорија, како и ентериерни решенија за веќе изведени објекти. Решенијата се презентираат низ технички цртежи и соодветни просторни визуелизации. БУЛАРТ КОНСТРАКШН располага со хидрауличен кран HIAB 100, со домет од 9 метри и носивост од 500 кг/9м. Даваме и услуги во кроење и обработка на граѓа, по зададена спецификација на димензиите и начинот на обработка на елементите и услуга во анализа на кровни конструкции, со детална спецификација на сите потребни елементи за нивна изведба.

bulart-construction-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Павле Божинов бр. 106 В, село Смиљковци, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа