Filters
Пребарување
Центар за моторни возила ГОСТИВАР дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата Центар за моторни возила ГОСТИВАР се занимава со:

- Технички преглед на сите видови моторни возила
- Комплетно регистрирање на моторни возила
- Одјава на возила / Промена на сопственик
- Издавање меѓународни полномоштва
- Издавање меѓународна возачка дозвола
- Пробни таблици
- Брокерска куќа за осигурителни полиси

Самостоен референт од МВР

Центар за моторни возила ГОСТИВАР дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Друштво за техничко испитување и анализа на моторни возила
Центар за моторни возила ГОСТИВАР

 • Tехнички преглед

   
   
   
  centar-za-motorni-vozila-gostivar-clubeconomy

  • Вршење технички преглед на сите видови моторни возила.

  • Издавање на 6 месечни картони за технички преглед.

 • Документација

   
   
   
  centar-za-motorni-vozila-gostivar-clubeconomy

  • Издавање на меѓународни полномоштва за управување со моторни возила

  • Издавање на меѓународна возачка дозвола.

  • Издавање на пробни таблици.

  • Брокерска куќа за издавање на полиси од сите осигурителни компании.

 • Административна поддршка

   
   
   
  centar-za-motorni-vozila-gostivar-clubeconomy

  • Одјава на возила

  • Самостоен референт од МВР за регистрирање, промена и одјава на сите видови моторни возила.

  • Издавање на пробни таблици.

  • Регистрирање на моторни возила - Комплетно пополнување на вирмани за наплата на јавни патишта, таблици, сообраќајна книшка, налепница, таксени марки...

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Илиндинска бб, 1230 Гостивар
Град: Гостивар
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Атанас Дукоски


Мапа