Filters
Пребарување
КОМПЈУНЕТ ИНЖЕНЕРИНГ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата КОМПЈУНЕТ ИНЖЕНЕРИНГ се занимава со:

Електротехника

Хидраулика

Информатика

Софтвер за здравство

КОМПЈУНЕТ ИНЖЕНЕРИНГ

Компанијата КОМПЈУНЕТ ИНЖЕНЕРИНГ се занимава со:

  • - Автоматизација на домови и објекти

  • - BMS - Building Management Systems, KNX партнер

  • - Индустриска автоматизација

  • - Застапници и увозници на брендови за електроопрема: WAGO, Schneider electric, MDT

  • - Изработка на апликативен софтвер

  • - Софтвер за здравство - матични доктори, матични стоматолози, специјалисти, лаборатории, здравствени домови и болници

  • - Продажба на ИТ опрема и софтвер

  • - Одржување на ИТ системи

  • - Телекомуникациски услуги

  • - Консултантски услуги

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Владимир Комаров бр 1А-3/9,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Д-р Орце Симов дипл. ел. инг


Мапа