Filters
Пребарување
ДАДЕКС ДЕЈАН дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ДАДЕКС ДЕЈАН се занимава со:

- Шпедиција
- Царинско посредување

ДАДЕКС ДЕЈАН дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
Шпедиција - Царинско посредување

ДАДЕКС ДЕЈАН

 

ДАДЕКС ДЕЈАН ДООЕЛ СКОПЈЕ

Компанијата ДАДЕКС Дејан ДООЕЛ Скопје е основана во 1993 година, а интензивно почнува со работа во 1994-та.

ЦАРИНСКО ПОСРЕДУВАЊЕ

Во сите овие години компанијата успешно се занимава со шпедитерска дејност, односно со царинско посредување и сите други активности поврзани со оваа проблематика.

ПРОФЕСИОНАЛНОСТ

Вработените во ДАДЕКС се со долгогодишно искуство во својата дејност и дел од нив поседуваат Лиценца за вршење на застапување издадена од ЦУ на РМ.

ПРОФЕСИОНАЛНОСТ

ДАДЕКС е членка на Групација на меѓународни шпедитери и логистичари (MIFA) при Стопанска комора на РМ.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Перо Наков 25,
П. Фах 772, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Дејан Јовчевски


Мапа