Filters
Пребарување
ДЕКО ДЕСИГН ГРУП

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ДЕКО ДЕСИГН ГРУП се занимава со изведување завршни работи во градежништвото

- Реновирање на станови
- Реновирање на куќи
- Целосно реновирање со изведба на нова водоводна и електрична инсталација, фасада...
- Ентериерно и екстериерно уредување, декорации, бојадисување
- Работиме по принципот клуч на рака

ДЕКО ДЕСИГН ГРУП

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Компанијата ДЕКО ДЕСИГН ГРУП се занимава со изведување на завршни работи во градежништвото. Нашиот тим е обучен да реализира најразлични проекти, од реновирање на индивидуални куќи, станови, деловни и индустриски објекти, до изведување на завршни работи во градежништвото на мали, средни и големи објекти, по принципот „клуч на рака“.

deko-design-clubeconomy
deko-design-clubeconomy

Професионалноста на тимот на ДЕКО ДЕСИГН ГРУП дојде до вистински израз при изведбата на ентериерот на новоотворениот скопски хотел LIMAK SKOPJE LUXURY HOTEL, задача која успешно ја завршивме и која е еден од нашите најголеми проекти.

Принципот на работа на ДЕКО ДЕСИГН ГРУП се темели врз испорачување услуга со врвен квалитет, користење на најквалитетни материјали, максимално запазување на зададените рокови и изведување на работите до нивно целосно завршување, со ангажирање на професионални фирми специјализирани за одредени сегменти од изградбата, како за ентериерното, така и за екстериерното уредување.

deko-design-clubeconomy
deko-design-clubeconomy

ДЕКО ДЕСИГН ГРУП реновирањето на вашиот стар или изградбата на вашиот нов објект ќе ги реализира целосно, по принципот „клуч на рака“. Останува само да се договориме и да ни ги дадете проектите. Ние најпрофесионално ќе ги изведеме сите потребни инсталации (за вода, струја, канализација, греење, вентилација, климатизација...), ќе го остраниме шутот, ќе ги спроведеме сите потребни операции, како: малтерисување, изведување на работи со гипс картон, фасада, ентериерни декорации, бојадисување..., па се до уредување на екстериерот и хортикултурно уредување.

Проектите кои што сме ги реализирале, од кои посебно би го издвоиле ангажманот во изградбата на LIMAK SKOPJE LUXURY HOTEL, најдобро зборуваат за квалитетот на нашата работа.
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Прашка бр. 13/1-14, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)71/229 207

Социјални медиуми

Лице за контакт