Filters
Пребарување
ДЕМАН дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Машини за пакување и етикетирање

Компанијата ДЕМАН се занимава со производство и продажба на полуавтоматски и автоматски машини за етикетирање, дозирање и транспорт на производи од прехранбената и хемиската индустрија, со компоненти и сетови произведени од светски етаблирани компании.

Подетално за компанијата

 
Машини за пакување и етикетирање

ДЕМАН

 

ДЕМАН е компанија која на македонскиот пазар успешно работи 17 години. Примарна дејност на компанијата e производство и продажба на полуавтоматски и автоматски машини за етикетирање, дозирање и транспорт на производи од прехранбената и хемиската индустрија, со компоненти и сетови произведени од светски етаблирани компании.

Во чекор со барањата на пазарот и технологијата нуди свој придонес како инженеринг партнер, преку дизајнирање и создавање на производи и иновативни решенија компатибилни искличиво со потребите на секој производствен процес одделно. Поточно, со искуството и знаењата што ги имаме изготвуваме комбинации на машини и посебни сегменти од различни производители, со што се добива комплетен систем наменет за конкретен производствен процес.

Нуди решенија за поспецифични потреби на клиентите, конкретно автоматски линии за дозирање, затворање и етикетирање, транспортни траки, како и модуларни заштитни кабинети за ласерски принтери, кабинети за ладење и греење на електронски уреди за индустријата, траверзни носачи и разни системи за прикачување и движење на глави од принтери, автоматизација на процеси и слично.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Хо Ши Мин, бр. 145 б ( Бутел ),
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Бобан Карајановски


Мапа

Документи