Filters
Пребарување
ДО РЕ МИ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ДО РЕ МИ дооел се занимава со трговија, увоз и извоз на музички инструменти и
проаудио опрема
Единствен овластен дистрибутер на асортиманот за Yamaha производите

Застапници за брендовите:

  • Yamaha
  • Line6
  • Steinberger
  • Adam Hall
  • Arnold Stolzel
  • Weldmeister
  • Lion Stile
  • Ivon's Guitar

Do Re Mi Musical Instruments

Категории на Продукти

Подетално за компанијата

До Ре Ми

До Ре Ми е претпријатие за трговија, увоз и извоз на музички инструменти и проаудио опрема. Фирмата е единствен овластен дистрибутер на асортиманот за Yamaha производите, со многубројни сертификати за успешно раководење и долгогодишно искуство во задоволување на потребите на граѓаните во сегментот музички инструменти и опрема.

До Ре Ми постои од 1988 година, лоцирана е во просторот на МКЦ, Кеј Димитар Влахов. Голем број познати македонски уметници се наши соработници и користат Yamaha инструменти.

doremi-clubeconomy

БРЕНДОВИ

Во До Ре Ми Yamaha секогаш сме подготвени да ги задоволиме Вашите музички потреби. Најдобро ќе ви бидат презентирани инструментите од светски брендови. Можни се одредени попусти за готовински плаќања, а преку нас можете да аплицирате и за кредит при купувањето музички инструменти преку Стопанска банка, со рок на плаќање од 6 до 48 рати.

Брендови: Yamaha, Line6, Steinberger, Adam Hall, Arnold Stolzel, Weldmeister, Lion Stile, Ivon's Guitar...

Работно време: од 10 -18 часот и сабота од 10 – 14 часот.

doremi-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Кеј Димитар Влахов бр. 15, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Наташа Санев


Мапа

Документи