Filters
Пребарување
ЕХИ доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ЕХИ доо е специјализирана компанија за изведба, проектирање, реконструкција и санација на:

- системи за водоснабдување и канализациони системи
- гасоводни системи
- пумпни и филтер станици, резервоари
- прочистителни станици, сепаратори на масти и масла

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
OHSAS 18001:2007

Подетално за компанијата

 
изведба, проектирање, реконструкција и санација

ЕХИ ДОО

 

Нашата фирма располага со сертифицирани монтери на цевки за електрофузионо и челно заварување, како и искусен стручен кадар и опрема за успешно решавање и на најсложените задачи поврзани со изведбата на овие објекти.

Во рамките на својата дејност ЕХИ ДОО се занимава со изведување на подземна инфраструктура со хоризонтално машинско бушење (без вршење на ископ).

Нашите услуги вклучуваат изведба и санација на сите видови на цевководи и кабелски инсталации под патишта, железнички пруги, постоечки градежни објекти и друга инфраструктура без копање на ровови.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 3-та Македонска бригада бб,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Предраг Миливојевиќ


Мапа

Документи