Filters
Пребарување
ЕЛЕКТРО-СМК дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЕЛЕКТРО-СМК се занимава со увоз и продажба на електро опрема за примена во индустријата, енергетиката и инсталациите

Дистрибутери на два реномирани бренда на компоненти за електротехниката
WEIDMÜLLER - водечки бренд кој нуди иновативни решенија од областа на спојна техника во електриката, преносот, кондиционирање и процесирање на енергија, сигнали и податоци во индустриското окружување.
EATON (Moeller) - водечки бренд во областа на склопна техника и автоматизација во електриката, индустријата, производството и инсталациите

ЕЛЕКТРО-СМК дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ЕЛЕКТРО-СМК

Компанијата ЕЛЕКТРО-СМК дооел, увоз-извоз, Скопје е основана во февруари 2004 година со главна дејност трговија на големо со електро опрема што се применува во индустријата, енергетиката и инсталациите.

Како трговец на големо, ЕЛЕКТРО-СМК се занимава со увоз и продажба на електро делови за индустријата во Македонија и пошироко. Подолго време успешно котираме на македонскиот пазар и се приспособуваме на сите промени во опкружувањето. Компанијата е успешно позиционирана на целниот пазар и е препознатлива кај индустриските и останати купувачи, по името, по брендовите кои ги застапуваме, како и по квалитетот на производите, кој е првиот и основниот атрибут со кој располагаме.

ЕЛЕКТРО-СМК е дистрибутер на два реномирани бренда - WEIDMÜLLER и EATON (Moeller) од областа на електротехниката, за инсталациона опрема, индустриска опрема и за енергетиката.

elektro-smk-clubeconomy

WEIDMÜLLER

WEIDMÜLLER е водечки бренд кој нуди иновативни решенија од областа на спојна техника во електриката, преносот, кондиционирање и процесирање на енергија, сигнали и податоци во индустриското окружување.

Види повеќе
elektro-smk-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 3-та Македонска бригада бб,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Сашка Васковиќ


Мапа

Документи

Соодветен избор на прекунапонска заштита

Соодветен избор на прекунапонска заштита

Преземи
Решенија за специфичните барања на градежната инфраструктура

Решенија за специфичните барања на градежната инфраструктура

Преземи
Решенија за фотоволтични системи

Решенија за фотоволтични системи

Преземи
Решенија за поддршка на концептот за нулта емисија

Решенија за поддршка на концептот за нулта емисија

Преземи