Filters
Пребарување
ЕЛГРАД дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЕЛГРАД се занимава со:

- Трговија со електроматеријали
- Дистрибутери сме на повеќе светски брендови: Schneider ElectricHelukabelElka kabel - Загреб, VOP каблиOlympia Electronics...

Салон за продажба на автомобили - ToyotaHyundai и Fiat 
- Официјални застапници на Shell индустриски и моторни масла
- Продажба на автомобилски гуми од брендовите: Michelin, BF Goodrich, Tigar, BridgestoneContinental, Cleber, Kormoran, Debica, Sava, 
Fulda
, Nokian, Pirelli, Sportivа

 

Подетално за компанијата

ЕЛГРАД дооел – Неготино

ЕЛГРАД дооел – Неготино започна со работа во 1994 година со основна дејност трговија со електроматеријали. Денес ЕЛГРАД е дистрибутер на повеќе светски брендови, како: Schneider Electric, Helukabel, Elka kabli - Загреб, VOP кабли, Olympia Electronics ..., што му овозможува на претпријатието да има богата понуда на производи, а воедно го сврстува меѓу водечките компании во трговијата со електроматеријали во Македонија.

elgrad-clubeconomy

ЗАДОВОЛНИ КУПУВАЧИ

Работата на компанијата постојано е ориентирана кон купувачите, а тоа подразбира флексибилност и разбирање на нивните потреби. Големиот број задоволни купувачи говори за успехот кој ЕЛГРАД го има постигнато во изминатиот период од работењето.

elgrad-clubeconomy
elgrad-clubeconomy

РАЗВОЈ

Сакајќи компанијата да се развива во повеќе области во склоп на ЕЛГРАД е отворен нов салон Toyota возилата, што даде нова димензија во работењето.

Во април 2008 година компанијата се пресели во нов сопствен објект со големина од околу 2000м2, кој ни даде можност за покомплетна и поквалитетна услуга кон нашите купувачи.

4000 РАЗЛИЧНИ АРТИКЛИ

ЕЛГРАД е компанија која постојано се грижи за задоволството на своите клиенти. Со својата стручност и љубезност настојуваме секој клиент да се чуствува добредојден, а на крај да си оди задоволен. Гаранцијата за тоа е нашиот современо организиран складиштен простор од околу 1000 км2, каде во секој момент имаме околу 4000 различни артикли.

elgrad-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Железничка бр. 24,
1440 Неготино
Град: Неготино
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи