Filters
Пребарување
ЕМПА МБ СЕРВИС доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЕМПА МБ СЕРВИС се занимава со:

- Сервисирање на електрични мотори, потопни електрични мотори и пумпи, како и секаков вид на електричен рачен алат
- Изведување на автоматика за пуштање на електрични мотори, потопни електрични мотори и пумпи и заштита на нивна работа, техничка поддршка при монтажа и демонтажа
- Сервисирање на бела техника

Располагаме со резервни делови за сите елементи и апарати кои ги сервисираме 

ЕМПА МБ СЕРВИС доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Ги имаме сите решенија за вашите проблеми

Компанијата ЕМПА МБ – Сервис се занимава со сервисирање на електро мотори, потопни електро мотори и пумпи, како и секаков вид електричен рачен алат. Изведување на автоматика за пуштање и заштита на нивна работа, техничка поддршка при монтажа и демонтажа. Сервисирање на бела техника... Располагаме со резервни делови за сите елементи и апарати кои ги сервисираме.

empa-mb-clubeconomy
empa-mb-clubeconomy

РАЧЕН АЛАТ

 • • Сервисирање на рачен електричен алат

 • • Премотување на статори и ротори со балансирање

 • • Оригинални резервни делови

 • • Сервисираме електрични брусилици, бормашини, хилтови, шлајферици, фрези, електрични пили...

ПУМПИ

 • • Сервисирање на сите видови потопни пумпи, потопни електро мотори и хидрофорски пумпи

 • • Премотување на статори, промена на лежишта и заптивни елементи

 • • Замена на оштетени делови и поправка на механички оштетувања

 • • Асистенција при демонтажа и монтажа на лице место со пуштање во работа.

empa-mb-clubeconomy
empa-mb-clubeconomy

ПРОДАЖБА НА ПУМПИ

Компанијата Емпа МБ Сервис ДОО Неготино врши продажба на нови пумпи од брендот ИМПО Турција. На располагање ги имаме следните видови на пумпи: потопни пумпи од 0,75 kW до 75 kW, фекални пумпи од 0,75 kW до 5,5 kW, центрифугални пумпи од 1,1 kW до 5,5 kW. По нарачка, може да се обезбедат и други типови на пумпи, кои не се опфатени погоре.

ЕЛЕКРО МОТОРИ

 • • Сервисирање на сите видови нисконапонски електро мотори на прав и наизменичен напон од 1 до 200 KW

 • • Замена на лежишта и поправка на механички оштетени делови

 • • Техничка поддршка за нивно сигурно работење

empa-mb-clubeconomy
empa-mb-clubeconomy

АВТОМАТИКА

 • • Изведба и одржување на системи за пуштање во работа и нивно сигурно работење

 • • Располагаме со сите видови елементи за сигурна работа, како што се: автоматски осигурувачи, контактори, биметална заштита, заштитни релеи, заштита од работа на суво (за потопни електро мотори)...

 • • Сите елементи се вградуваат во соодветен ормар или замена на елементи во постоечки ормар.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Маршал Тито бр. 93,
1440 Неготино
Град: Неготино
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа