Filters
Пребарување
ЕУЛОС доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЕУЛОС се занимава со продажба и сервисирање на воздушни компресори

ОФИЦИЈАЛЕН ПРЕТСТАВНИК НА BOGE
- Продажба на сите видови компресори и сушачи за воздух
- Сервис и генерални ремонти на сите видови компресори
- Превземање одговорност и гаранција на секој компресор
- Резервни делови за сите видови компресори
- Поправки на сите видови сушачи на воздух и ладилници за вода (Water coolers)
- Поправки на сите видови надувувачи (Blowers) и вакум пумпи (Vacuum)
- Вршиме инсталација на воздушна мрежа
- Продажба на половни компресори со гаранција
- Со нашето сервис возило секогаш сме блиску до Вас за побрза и подобра услуга

eulos-clubeconomy

Контролери

Контролери од BOGE Compressors со наша комплетна поддршка и сервис.

Види Повеќе
eulos-clubeconomy

Вакум пумпи

Вакуум пумпи од UVL со наша комплетна поддршка и сервис.

Види Повеќе
eulos-clubeconomy

Резервоари (боци) за воздух

Резервоари за воздух од SICCTECH со компелтна поддршка и сервис.

Види Повеќе
eulos-clubeconomy

Сушачи и линиски филтри

Вакуум пумпи од COMPGRAG со наша комплетна поддршка и сервис.

Види Повеќе
eulos-clubeconomy

Генератори на азот и кислород

Голем избор на генератори на азот и кислород со комплетна поддршка и сервис.

Види Повеќе
eulos-clubeconomy

Чилери

Чилери од TOOLTEMP Switzerland и МТА Italy со комплетна поддршка и сервис.

Види Повеќе
eulos-clubeconomy

Надувувачи (блоуери)

Голем избор на надувувачи со комплетна поддршка и сервис.

Види Повеќе
eulos-clubeconomy

Генератори (агрегати)

Голем избор на генератори со комплетна поддршка и сервис.

Види Повеќе

Подетално за компанијата

ЕУЛОС доо е фирма која се занимава со продажба и сервисирање на воздушни компресори. На македонскиот пазар постоиме од 2005 година, додека матичната компанија се наоѓа во Солун и успешно работи од 1974 година.

Почнавме со работа во 2005 година во изнајмени простории во Струмица, со мал асортиман на производи. Од 2008-та работиме во сопствен деловен простор, во Индустриската зона Василево.

eulos-clubeconomy

ПРОФЕСИОНАЛЕН И СИГУРЕН СЕРВИС НА ВАШИТЕ КОМПРЕСОРИ

Компанијата ЕУЛОС дооел е единствена фирма во регионот што извршува генерални поправки – ремонт (со гаранција) на сите видови компресори со автентични делови за секој компресор.

Техничкиот сервис на ЕУЛОС опфаќа:

  • • Сервис, но и генерални ремонти на сите видови компресори

  • • Превзема одговорност и гаранција за секој компресор

  • • Резервни делови за сите видови компресори

  • • Поправки на сите видови сушаци на воздух и ладници за вода (Water coolers)

  • • Поправки на сите видови вентилатори (Blowers) и вакуум пумпи (Vacuum pumps)

eulos-clubeconomy
eulos-clubeconomy

Повеќе од сервис!

  • • Вршиме инсталација на воздушната мрежа

  • • Со нашите сервис возила секогаш сме блиску до вас за побрза и подобра услуга

Во случај на сериозен дефект за кој е потребно повеќе време за поправка, ЕУЛОС може да ви даде компресор на користење (без паричен надомест) се додека вашиот компресор не биде целосно ремонтиран.

Соработуваме со најголемите брендови

Во нашата понуда ќе најдете компресори и други системи за компримиран воздух од најголемите брендови во индустријата: Boge Compressors, Shamal, Omega, MTA, Sicc Tech, Mindman, Hertz, GHH RAND.

eulos-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Василевски пат бб, Василево,
2400 Струмица
Град: Струмица
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Звонко Михаилов, +389 (0)71/377 488


Мапа

Документи