Filters
Пребарување
ЕУРОВЕНТ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЕУРОВЕНТ се занимава со исведба на инсталации и системи за вентилација и климатизација за јавни објекти, угостителски објекти,индустриски капацитети

- Ацпирација на машини во дрвна индустрија
- Системи за вентилација, греење, климатизација и филтрација на воздух за станбени и деловни објекти
- Главни застапници за MITSUBISHI клима уреди

Подетално за компанијата

 
вентилација и климатизација

ЕУРОВЕНТ

 

Компанијата ЕУРОВЕНТ се занимава со изведба на инсталации и системи за вентилација и климатизација за јавни објекти, угостителски објекти, индустриски капацитети, деловни простории, станбени и резиденционални објекти. Во досегашното постоење компанијата има изведено голем број проекти и во зависност на нивната намена, секогаш внимаваме да обезбедиме максимална ефикасност на системот, функционалност и екстравагантен естетски изглед. Најниски цени за сите видови центифугални вентилатори и пропелери, со сертификат и гаранција до пет години, при услови на работа 24/7.

ЕУРОВЕНТ веќе има изведено повеќе успешни вентилациони решенија во дрвната индустрија, особено ефикасни решенија за аспирација на машини за кантирање, кроење, мазнење, бојадисување и други машини за обработка на дрво, каде имаме 100 процентен успех.

Ние нудиме целосни решенија за вашиот бизнис, станбени, резиденцијални иделовни објекти кога е вентилацијата, греењето, климатизацијата и филтрацијата на воздухот во прашање. И во овој сегмент нашите решенија се 100 процентно ефикасни, со максимална термичка заштеда и со современ допадлив дизајн.

Во ЕУРОВЕНТ ќе ги најдете напродаваните во светот, MITSUBISHI инвертер клима уреди и топлински пумпи воздух/вода, со најниска потрошувачка на електрична енергија за греење, ладење и топла вода, за кои сме ние застапници. Нашиот тим ќе ви помогне да го направите најдобриот избор и целата инвестиција ќе ја реализираме по принципот клуч на рака.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Беличица бр. 11, 1230 Гостивар
Град: Гостивар
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)78/248 288

Социјални медиуми

Лице за контакт
Документи