Filters
Пребарување
ЕВРОПА ГУМИ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЕВРОПА ГУМИ се занимава со:

- Увоз, трговија и сервис на гуми за сите видови возила.
Увозник на брендовите: BRIDGESTONE, VREDESTEIN, FIRESTONEDAYTON и APOLLO

- Продажба на алуминиумски фелни, акумулатори, моторно масло и авто делови
- Застапник на опрема за авто сервиси RAVAGLIOLI
- Сервисни услуги - центрирање предница, промена на: масло, филтри, сопирачки, амортизери, спони и останати делови од подвозје

 

ЕВРОПА ГУМИ

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Борис Трајковски бр. 18, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа