Filters
Пребарување
ЕВРОСУРОВИНА ПА

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЕВРОСУРОВИНА ПА, чија основна дејност е управување со отпад, за првпат на пазарот го нуди својот производ подна гумена плочка, единствен од ваков тип, со производство во Македонија

СЕРТИФИКАТИ

Сертификат за имплементација на системи за управување со квалитет
според PN-EN ISO 9001
ISO 9001:2015

ЕВРОСУРОВИНА ПА

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
производство, продажба и изведба на подни плочки

ЕВРОСУРОВИНА ПА

 

ЕВРОСУРОВИНА ПА дооел е компанија формирана во 2011 година, со првична дејност управување со отпад, откуп на секундарни суровини, обоени и необоени метали, преработка на жици и кабли.

Нашето претпријатие располага со најнова технологија за обработка на суровините и како резултат на тоа нуди високо квалитетен бакарен гранулат. Освен за свои потреби, нудиме и услуги за преработка на суровините за надворешни потрошувачи.

Покрај првичната дејност, во изминатите години размислувавме и за сопствено производство и конечно во 2015 година на пазарот го пласиравме својот прв производ - подни гумени плочки кој е единствен производ од ваков вид произведен во Македонија. За овој производ, добивме високи признанија и награди.

ПОДНИ ГУМЕНИ ПЛОЧКИ

Гумените подни плочки се изработени од 100% гумен гранулат што е пресудно за добивање удобност и мека текстура на гумениот под. Плочите се отпорни на високи и ниски температури, лесни за монтажа и имаат долг век на траење. Погодни се за внатрешна и надворешна употреба.

Идеални се како решение за:

- детски пракови

- партерни уредби

- детски игротеки и игралишта

- фитнес простории

- деловни објекти

- кујнски површини

- детски соби

- дворови

evrosurovina-clubeconomy

Ги произведуваме во два облика, со стандардна димензија (50 см x 50 см) и 2.5 см дебелина. За нивниот квалитет најдобро зборуваат бројните награди, признанија и сертификати ISO 9001-2015, како и наградата за иновативен производ и претприемач на годината во 2016 година.

- Лесни за монтирање, можат да се склопуваат како сложувалка а можe и да се залепат со соодветен лепак.

- Нивната структура сама по себе е лесна за оддржување и антибактериска. Доволно е само млаз вода и плочките ќе бидат чисти.

- Гумените подни плочки се со висок отпор и голем степен на издржливост. Оштетување можат да настанат од поголеми механички удари.

- Можат да се поставуваат на сите површини, како надвор така и внатре.

evrosurovina-clubeconomy
evrosurovina-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Индустриска бб, 7000 Битола - (канцеларија)
Ул. Прилепска 76-4, 7000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Васко +389 (0)77/927 007
Гоце +389 (0)75/420 322


Мапа

Документи