Filters
Пребарување
ЕКСТРА МЕИН дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Прехранбената индустија ЕКСТРА МЕИН се занимава со:

- Преработка на месо
- Производство на сувомесни производи со префинет и препознатлив вкус

Време е за нешто екстра!    

СЕРТИФИКАТИ

HACCP

ЕКСТРА МЕИН дооел

Подетално за компанијата
ekstra-mein-clubeconomy

Чадени производи

Најквалитетните парчиња месо, избалансирано чадени и спремни за секоја пригода.

Види повеќе
ekstra-mein-clubeconomy

Колбаси

Голем избор на различни вкусови на колбаси подготвени по проверени рецепти.
 

Види повеќе
ekstra-mein-clubeconomy

Шунки и салами

Широк избор на шунки и салами со различни текстури и препознатлив вкус.
 

Види повеќе
ekstra-mein-clubeconomy

Барени производи

Оригиналниот вкус на виршлите на Екстра Меин прерасна во наш заштитен знак.
 

Види повеќе
ekstra-mein-clubeconomy

Трајни производи

Автентичен вкус добиен благодарение на традиционалниот процес на чадење.
 

Види повеќе
ekstra-mein-clubeconomy

HoReCa програма

Сецкани производи наменети за хотелско и ресторанско послужување.
 

Види повеќе

Подетално за компанијата

EKСТРА МЕИН е познато име во прехранбената индустрија, компанија која успешно работи во доменот на преработка на месо и производство на сувомесни производи. Во своето 25 годишно работење компанијата разви и усвои софистицирана технологија за преработка на месо, со што е постигнат еден префинет и препознатлив вкус на секој наш производ. Целиот период континуирано инвестиравме во високотехнолошка опрема за преработка на месо, секогаш во чекор со последниот збор на технолошките достигнувања. Со тоа постигнавме голема продуктивност, ефикасност и производ со константен квалитет.

ekstra-mein-clubeconomy
ekstra-mein-clubeconomy

EKСТРА МЕИН го има имплементирано меѓународниот систем за производство на безбедна храна HACCP. Тоа е доказ дека фирмата документирано користи суровини од европски и светски познати и признаени компании и дека ги задоволува строгите хигиенски и безбедносни барања што ги предвидува HACCP системот. На полето на продажбата, ЕКСТРА МЕИН има развиено дистрибутивна мрежа низ целата територија на Македонија. Менаџерскиот тим е составен од млад, високообразован кадар, оспособен за вистинско и навремено донесување на сите одлуки за успешно работење.

Покрај од технолошки , квалитативен, комерцијален и во безбедносен аспект, фирмата ни најмалку не заостанува и во своите маркетингшки активности. Со чувство на истенчен вкус е дизајнирана амбалажата на производите, кои сами за себе се најдобра реклама.

Во сите овие години на успешно работење, во кои главното мото на менаџерскиот тим и на сите вработени беше со квалитетен и деликатесен производ да се придобијат купувачите, ЕКСТРА МЕИН успеа да израсне во ПРЕПОЗНАТЛИВ БРЕНД НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР.

ekstra-mein-clubeconomy
НА СИТЕ КОИ ХРАНАТА ЈА ДОЖИВУВААТ НЕ САМО КАКО ПОТРЕБА, ТУКУ И КАКО УЖИВАЊЕ И ЗАДОВОЛСТВО,
ИМ ПРЕПОРАЧУВАМЕ:
ВРЕМЕ Е ЗА НЕШТО ЕКСТРА!
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ѓорче Петров бр. 4, 1300 Куманово
Град: Куманово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Стојанка Стојковиќ


Мапа