Filters
Пребарување
ФАРМА КАЛКОВО

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Одгледување на органски овошен насад – јапонски јаболка

Производство на природен оцет – од органско овошје – 100% овошје, непастеризиран

Органска лаванда, зачин и чај

СЕРТИФИКАТИ

Сертификат за  органско одгледување на овошен насад

ФАРМА КАЛКОВО

Контакт информации

Адреса

Улица: с. Калково, 2460 Валандово
Град: Валандово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)78/221 949

Социјални медиуми

Лице за контакт

Лидија