Filters
Search
FMS

Main occupation

ФМС е специјализирана компанија во областа на недвижностите, која се занимава со целокупно финансиско и административно управување на имоти и комерцијални објекти, нивно техничко одржување, одржување на хигиена со професионални машини и ефикасни средства, хемиско одржување на климатизациски и вентилациски уреди, решенија и изведба за греење, ладење и вентилација, вклучувајќи и реновирање и преуредување на деловни простории.

 

ФМС е овластен претставник за LG комерцијална климатизација.

 

Certificates

ISO 9001 : 2015
ISO 14001 : 2015
ISO 18001 : 2007
ISO 45001 : 2015

COMPANY DETAILS

 

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Filip Vtori Makedonski 3, (BC Soravia),
1000 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Social media

Contact person

Jelena Shorak


Map

Documents