Filters
Пребарување
ФРАГМЕНТ КОМУНИКАЦИИ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ФРАГМЕНТ КОМУНИКАЦИИ е компанија која во Македонија и регионот веќе неколку години нуди високо квалитетни услуги во доменот на:

- Изнајмувањето опрема за симултан превод
- Изнајмување аудио и видео конференциска опрема, информатичка опрема, како и друга презентациска опрема
- Разни услуги при организирање и супервизирање на најразлични настани ( семинари, конференции, обуки, конгреси...)
- Преведувачки услуги

Помагаме при организирање настани во Македонија и регионот

ФРАГМЕНТ КОМУНИКАЦИИ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ФРАГМЕНТ КОМУНИКАЦИИ

ФРАГМЕНТ КОМУНИКАЦИИ е компанија која во Македонија и регионот веќе неколку години нуди високо квалитетни услуги во делот на изнајмување на опрема за симултан превод, аудио опрема, видео опрема, како и презентациска опрема. Нудиме разни услуги во доменот на организирање и супервизирање на најразлични настани (семинари, конференции, обуки, конгреси...) Секогаш делуваме консултантски на клиенти, со цел да се обезбедаат и реализираат вистинските барања за потребите на клиентите. Ова го потврдува големиот број задоволни клиенти.

fragment-komunikacii-clubeconomy
НАСТАНИ СО КВАЛИТЕТ НА НАЈВИСОКО НИВО

Конференциска опрема

 • • Дигитални статични микрофони за на маса, со опција за директен превод

 • • DIS безжични микрофони

 • • AKG/SHURE/SENNHEISER Аудио разглас

 • • JBL

fragment-komunikacii-clubeconomy
fragment-komunikacii-clubeconomy

Безжична опрема за симултан превод

 • • Дигитална опрема за симултан превод со 8 канали

 • • Безжични приемници со 8 канали и слушалки

 • • Кабини за преведувачи по ISO стандард

 • • Дигитален аудио и видео запис

 • • CD/DVD

 • • Линиски аудио излези за приклучување на 20 камери

Видео конференциска опрема

 • • LCD проектори (1.200ANSI-5.000ANSI)

 • • Проекциони платна (2x1,5-4x3,задна/предна проекција)

 • • Плазми, LCD/TFT 42''

fragment-komunikacii-clubeconomy
fragment-komunikacii-clubeconomy

Информатичка опрема

 • • Компјутери и монитори

 • • Лаптоп компјутери

 • • Мултифункционални машини (факс/печатач/скенер)

 • • Фотокопири - Ласерски црно-бел печатачи

 • • Ласерски колор печатачи

Преведувачки услуги

 • • Симултан превод

 • • Консекутивен превод

fragment-komunikacii-clubeconomy
Само беспрекорно реализиран настан е доволно добар како вредност за нас, а задоволство за нашите клиенти
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Јане Сандански бр. 56/1-2,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)2/2450 133

Социјални медиуми

Лице за контакт

Дарко Јовановски


Документи