Filters
Пребарување
ГИЛД дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ГИЛД се занимава со производство на еколошка амбалажа - ХАРТИЕНИ ЧАШИ И ЧИНИИ

- Хартиени чаши со капацитет 180, 250, 330 и 500 мл. - практични за секојдневна употреба, семинари, саеми и други манифестации, при што маркетиншкиот момент ќе дојде во преден план, пред очите на консументот.
- Хартиени чинии со Д - 20 см

Располагаме со хартиени чаши и чинии печатени со универзален дизајн, како и бели не печатени, по поволни цени. Можност за печатење на вашето лого во колорна техника.

ГИЛД дооел

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Партизански одреди бр. 155 к - 1,
локал 36, Порта Влае, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт

Дејан Гилески


Мапа