Filters
Пребарување
ХЕМПРОМАК дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ХЕМПРОМАК се занимава со трговија на големо со:

- Гумени и ПВЦ црева 
- Гумени технички и подни плочи 
- Хидраулични приклучоци
- Чевларски репроматеријали

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Индустриски компании и фирми што се занимаваат со хидраулика и пневматика

ХЕМПРОМАК дооел

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Борис Трајковски бр. 103, 1050 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Телефони

+389 (0)2/2793 699

Социјални медиуми

Лице за контакт

Стефан Арсовски


Мапа