Filters
Пребарување
ХИДРО ВОЗДУХ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ХИДРО ВОЗДУХ дооел се занимава со:

 • Хидраулика - Сервис за хидраулични компоненти
 • Резервни делови за хидраулика
 • Резервни делови за градежна механизација

ХИДРО ВОЗДУХ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ХИДРО ВОЗДУХ

Компанијата ХИДРО ВОЗДУХ дооел е реномиран сервис за хидраулика. Располагаме со стручен тим за сервисирање на најразлични хидраулични системи и хидраулични компоненти. За да можеме квалитетно да одговориме на барањата на клиентите, во секое време располагаме со широка палета на резервни делови за хидраулични системи, како и широка палета на резервни делови за градежна механизација.

hidro-vozduh-clubeconomy

Во ХИДРО ВОЗДУХ во секој момент можеме да излеземе во пресрет на Вашите потреби и да Ви ги решиме проблемите. Кај нас секогаш ќе најдете повеќе видови:

 • • Клипни пумпи

 • • Запчести пумпи

 • • Крилни пумпи

 • • Ротациони пумпи

 • • Сите видови хидромотори

 • • Разводници

 • • Вентили

 • • Цилиндри

 • • Хидраулични чекичи со азотно полнење и голем број други делови од областа на хидраулика

hidro-vozduh-clubeconomy
hidro-vozduh-clubeconomy

ПОПРАВКИ

Исто така, вршиме и поправка на автоматски менувачи за градежна механизација и волански глави од камиони. Покрај хидрауличните компоненти и системи, вршиме поправки н на редуктори за транспорт – вртење на купола од градежни машини.

hidro-vozduh-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ѓурчин Кокале 43 а, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Бобан


Мапа