Filters
Пребарување
ХОРТЕНА

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ХОРТЕНА се занимава со:

- Производство, откуп и извоз на земјоделски производи (зеленчук и овошје)
- Подружница: Цвеќарница ВИДАЛ

СЕРТИФИКАТИ

GLOBAL G.A.P.
SA 8000:2008

ХОРТЕНА

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Браќа Миладинови бр. 17/ц/2,
П. Фах: 146, 2400 Струмица
Ул. Ленинова бр. 103, Струмица - Цвеќара и Канцеларии на ХОРТЕНА
Село Просениково, Струмица - Магацин
Ул. Климент Охридски бб, (Кванташки пазар) Струмица - Магацин
Град: Струмица
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)34/326 240 

+389 (0)34/326 461 - Цвеќарница ВИДАЛ

+389 (0)70/310 439 - Цвеќарница ВИДАЛ

+389 (0)70/214 017 - Хортена

Социјални медиуми

Лице за контакт

Васе Витанов
Мирјана Витанова


Мапа