Filters
Пребарување
ХОТЕЛ ДАЉАН дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Уживајте покрај Охридското Езеро.
Kористете ги хотелските и угостителските услуги на ХОТЕЛ ДАЉАН сместен на самиот брег на езерото.

ХОТЕЛ ДАЉАН дооел

Контакт информации

Адреса

Улица: П. Фах. 104, 6000 Охрид
Град: Охрид
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Славица Стефаноска


Мапа