Filters
Пребарување
ИМПЕР КОМЕРЦ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ИМПЕР КОМЕРЦ дооел се занимава со производство и трговија со:

- ХТЗ опрема
- Работна облека
- Корпоративна облека

- ПП опрема

ИМПЕР КОМЕРЦ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ИМПЕР КОМЕРЦ

Компанијата ИМПЕР КОМЕРЦ дооел е основана 1991 година, со дејност производство и трговија со ХТЗ и ПП опрема. Долгогодишната работа, традицијата, соработката и размената на искуства со нашите коминтенти за нивните потреби се поттик за понатамошен развој на нашата компанија, а стекнатата доверба од нашите купувачи е доказ за тоа.

Во изминатиот период со внимателно планирање и селектирање на средствата, за потребите на корисниците на лични заштитни средства, работна облека, корпоративна облека и ПП опрема создадовме солидна база со артикли, со кои во целост ги задоволуваме потребите, од оваа област, на нашите сегашни и идни купувачи.

imper-komerc-clubeconomy

УВОЗНИЦИ НА РЕНОМИРАНИ ЕВРОПСКИ КОМПАНИИ

На македонскиот пазар сме ексклузивни увозници на следниве реномирани европски компании:

  • • Rock Safety – Jaszbereny, Унгарија - заштита средства за раце, нозе, глава, тело, работна облека

  • • Sacobel Safety Products – Breda, Холандија - заштита средства за раце, нозе, глава, тело, работни јакни

  • • Payper, Industrial Wear – Forly, Италија – маици, дуксери, јакни, корпоративна облека

  • • SIR Safety (Rhino Safety) – Bacau, Романија – заштитни и работни чевли

Како и овластени увозници и дистрибутери на следниве европски компании:

  • • Milla Srl – Regalbuto, Италија – заштита на дишните органи, маски, полумаски и филтри

  • • Goldenfit – Barletta, Италија – санитарни обувки и кломпи

  • • FAT – Milan, Италија – средства за заштита од паѓање, појаси, сигурносни јажиња и карабини

  • • ITC Safety Products (Welly Boots) - БиХ – заштитни чизми

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Трета македонска бригада бр. 10, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Александар Дрогрешки


Мапа

Документи