Filters
Пребарување
ИНЕН-ДЕКОР дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ИНЕН-ДЕКОР се занимава со производство на градежна столарија од разни видови масивно дрво, медијапан и други материјали

Изработката на прозорци и врати во стилот на старата македонска архитектура, но во термо систем

Посебни изведби: ентериерно уредување, декорации, ентериерна и екстериерна реставрација на стари објекти 

Употребуваме исклучиво најквалитетни материјали, прозорците и вратите се со сертификат за квалитет

ИНЕН-ДЕКОР дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ИНЕН ДЕКОР

ИНЕН ДЕКОР е претпријатие за производство на градежна столарија од дрво. Тоа е основна дејност на нашето претпријатие кое е класифицирано во групата на мали компании. Како занаетчиски дуќан за прв пат почнавме да работиме летото 1974 година, со една комбинирана дрвопреработувачка машина и ситен алат, во работна просторија од 16 м2. Со голема упорност и залагање, веќе во 1993 година ИНЕН ДЕКОР се регистрира како приватно претпријатие, со модерни машини, повеќе вработени и работилница од 50 м2, за да се прошири во простор од 500 м2 во 2000 година.

inen-dekor-clubeconomy
inen-dekor-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Денес ИНЕН ДЕКОР располага со работен простор од 800 м2, има целосно обновен машински парк, возен парк, сопствена сушара за дрвото и понатаму го следи трендот за развој и модернизација. Градежната столарија - прозорци, терасни врати, влезни и собни врати од разни типови на дрво, по стандардни и вонстандардни мери, се изработени по најновите стандарди за термо систем со меки линии. Заштитата на дрвото се врши со еколошки водени лакови, полиуретански лакови или друга заштита, во зависност од желбата на нарачателот.

СТАРА МАКЕДОНСКА АРХИТЕКТУРА

Специјалност со која можеме да се пофалиме е изработката на прозорци и врати во стилот на старата македонска архитектура, но во термо систем. Многу значајни објекти во стариот Охрид, битолски Широк Сокак, Мала Преспа во соседна Грција, манастирите Св. Наум и Св. Јован Бигорски се целосно опремени со наша дограма.

inen-dekor-clubeconomy
За секој производ гарантираме за квалитет.
Отворени сме за соработка и остварување на
Вашите желби и идеи.

Контакт информации

Адреса

Улица: Индустриска зона Крушево, село Алдинци, 7550 Крушево
Град: Крушево
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)48/457 091

+389 (0)48/457 090 - Погон

+389 (0)48/476 615 - Продавница 

+389 (0)70/208 247

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа