Filters
Пребарување
ЈЕЛО-МЕТАЛ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЈЕЛО-МЕТАЛ се занимава со трговија со опрема и материјали за заварување, рачен и резен алат и заштитна опрема

30 ГОДИНИ ЈЕЛО-МЕТАЛ, водечки македонски бренд во трговијата со опрема и додатни материјали за заварување, рачен и резен алат, заштитна опрема

 

ЈЕЛО-МЕТАЛ дооел

Подетално за компанијата

Овластен дистрибутер за производите на следните компании:

  • GCE, Чешка - опрема за заварување, сечење, греење и лемење со пропан-бутан, ацетилен и други гасови

  • TEHNOVAR, Србија - опрема за заварување, греење и сечење и резервни делови

  • ELEKTROPLAST, Србија - опрема за заварување, греење и сечење, резервни делови и заштитна опрема

  • ELEKTRODA ZAGREB, Хрватска - електроди и жици за заварување

  • GYS, Франција - апарати за заварување

  • SILIKON-KOMERC, Србија - перифлекс спојки, гуми за перифлекс спојки, хидродинамички спојки и други гумени производи

Подетално за компанијата

 
трговија со опрема и материјали за заварување, рачен и резен алат и заштитна опрема

ЈЕЛО-МЕТАЛ

 

ЈЕЛО-МЕТАЛ е основанo 1993 година, како специјализирано друштво за трговија со опрема за заварување, електроди и жици, опрема за греење и заварување со плин, рачен и резен алат, мерни инструменти, тркала за индустриски колички, перифлекс спојки, гуми за перифлекс спојки, заштитна опрема и останата опрема за тековно одржување.

ЈЕЛО-МЕТАЛ е водечка компанија во Република Македонија во областа на трговијата со опрема и додатни материјали за заварување, а за квалитетот на производите кои ги нудиме и услугата која се дава при нивната продажба најдобро зборува задоволството од меѓусебната соработка на повеќе од 1.000 наши купувачи.

ЈЕЛО-МЕТАЛ е овластен дистрибутер за производите на следните компании:

* GCE, Чешка - опрема за заварување, сечење, греење и лемење со пропан-бутан, ацетилен и други гасови

* TEHNOVAR, Србија - опрема за заварување, греење и сечење и резервни делови

* ELEKTROPLAST – Србија - опрема за заварување, греење и сечење, резервни делови и заштитна опрема

* ELEKTRODA ZAGREB - Запрешиќ, Хрватска - електроди и жици за заварување

* GYS, Франција - апарати за заварување

* SILIKON-KOMERC – Крушевац, Србија - перифлекс спојки, гуми за перифлекс спојки, хидродинамички спојки и останати гумени производи

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул.515 бр. 1 (позади East Gate Mall),
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа