Filters
Пребарување
ЈОЛЕ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЈОЛЕ се занимава со сервисирање на рачен електричен алат и се овластен сервис за компаниите Black & DeckerDeWALT и Makita

Репарирање и премотување на сите видови на електро мотори и трансформатори

Сопствено сериско производство на:
- Апарати за заварување
- Полначи за акумулатори
- Стартер за возила
- Кар спотери

Подетално за компанијата

ЈОЛЕ

Компанијата ЈОЛЕ е формирана во 1996 година, како електро сервис за премотување и репарација  на елктро мотори и трансформатори.

Следејќи ги сопствените, како и потребите на пазарот, започнавме со увоз и дистрибуција на бакарна лак жица, лакови, прешпани, резервни делови и останати репро материјали, а веднаш потоа и со сервисирање на рачен електричен алат и соработка со светски познати брендови: Black & Decker и DeWALT.

jole-mak-star-clubeconomy
jole-mak-star-clubeconomy

ОВЛАСТЕН СЕРВИС

Ние сме овластен сервис за компаниите Black & Decker, DeWALT и Makita.

Во 2006 година започнаме и со сериско производство на апарати за заварување, како и со производство на трансформатори по нарачка до 4 КВА, со најразлични напони по желба на нарачателот.

СОВРЕМЕН ЕЛЕКТРО СЕРВИС

Нашата компанија е современ електро сервис на:

  • • електро мотори (асинхрони и колекторски)

  • • трансформатори

  • • помпи за вода

  • • рачен електричен алат

  • • ротори и статори за автоелектрика

  • • електро магнетни сопирачки

jole-mak-star-clubeconomy
jole-mak-star-clubeconomy

ПРОИЗВОДСТВО

Имаме сопствено сериско производство на:

  • • апарати за заварување ( РЕЛ )

  • • апарати за заварување ( СО2 )

  • • полначи за акумулатори

  • • коректори на напон

  • • трансформатори до 4КВА

  • • стартери

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Железничка бр. 16 А, 2000 Штип
Град: Штип
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Тања, +389 (0)78/447 232 - книговодство
Јордан, +389 (0)75/ 447 232 - технички информации


Документи