Filters
Пребарување
КАРАВАС дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата КАРАВАС е специјализирана за дизајнирање, производство, изнајмување, продажба и дистрибуција на скеле системи.
Особено сме специјализирани за:

  • Градежни скелиња за изведување на фасади, за внатрешна употреба, алуминиумски скелиња, мобилни кули
  • Потпирачи и оплати
  • Платформи (стејџови)
  • Трибини

Изнајмување и продажба на шатори и монтажни хали за настани

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2008
ELOT EN 12811.01
EN-74 / BS-1139
ELOT EN 39
ELOT HD 1000

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Градежни фирми, организатори на настани (спортски, културни), филмски екипи 

Подетално за компанијата

КАРАВАС

Компанијата КАРАВАС е специјализирана за:

  • • Дизајнирање на скеле системи

  • • Производство на скеле системи

  • • Изнајмување на скеле системи

  • • Продажба на скеле системи

  • • Дистрибуција на скеле системи

Види повеќе
karavas-clubeconomy
 
Градежни скелиња за Фасада
karavas-clubeconomy
Градежни скелиња за Внатрешна употреба
karavas-clubeconomy
Градежни скелиња за Алуминиумски скелиња
karavas-clubeconomy
 
Градежни скелиња за Мобилни кули
karavas-clubeconomy
 
 
 
Потпирачи и оплати
karavas-clubeconomy
 
 
Платформи (стејџови)
karavas-clubeconomy
 
 
 
Трибини
karavas-clubeconomy
Изнајмување и продажба на шатори и монтажни хали за настани
karavas-clubeconomy

Производна линија почнува со снабдување на најдобрите сертифицирани суровини кои постојано се тестираат. Линијата за производство продолжува со современа механизација и обучен кадар, кој овозможува апсолутно стабилно производство, во однос на квалитет и димензиите на производите.

Сите постапки се базираат врз системот за квалитет на Меѓународната организација за стандардизација 9001 : 2008. КАРАВАС има воведено високи стандарди за безбедност, квалитет, како за производите што ги произведуваме, така и за услугите што им ги даваме на нашите клиенти.

Конечно, сигурните производи, поврзани со нашите конкурентни цени, заедно со студијата за поставување на скелињата со дизајн CAD, производот и нашиот обучен персонал, ќе го предизвикаат Вашиот интерес за нас.

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Титоградска бр. 2, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Зоран Димитров


Мапа