Filters
Пребарување
КИНГ ТРЕЈД КО доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата КИНГ ТРЕЈД КО се занимава со:

ГОЛЕМОПРОДАЖБА И МОНТАЖА НА ПОДНИ ОБЛОГИ  
- Масивен паркет
- Трослоен паркет
- Ламинати
- Додатоци

ЗЕМЈОДЕЛСКО ПРОИЗВОДСТВО
- Производство и преработка на ориз (500 тони годишно)
- Јачмен
- Пченица
- Пченка
- Детелина
- Сини сливи
- Свињарска фарма

КИНГ ТРЕЈД КО доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

КИНГ ТРЕЈД KO

КИНГ ТРЕЈД КО е компанија која веќе долги години го гради своето реноме на пазарот, успешно работејќи во два сектора:

 • ЗЕМЈОДЕЛИЕ

 • ПОДНИ ОБЛОГИ

King Trejd - clubeconomy

ДЕЈНОСТ

Повеќе од 25 години наша цел е да ги задоволиме потребите од современи решенија во областа на поставување подни облоги. Располагаме со професионален и едуциран кадар, кој стручно и професионално одговара на сите Ваши барања.

Наша основна дејност е големопродажба и монтажа на подни облоги, како и одгледување и производство на ориз. КИНГ ТРЕЈД КО е најголем производител на ориз во Македонија, произведувајќи повеќе видови ориз, како и други земјоделски производи.

Види повеќе
Image Description
Image Description

ПОДНИ ОБЛОГИ

КИНГ ТРЕЈД КО е една од најстарите компании во Македонија за изведување на ентериери. Посебно во областа подни облоги – големопродажба и монтажа на сите видови подни облоги:

 • масивен паркет

 • трослоен паркет

 • ламинати

 • додатоци

Види повеќе

ЗЕМЈОДЕЛСТВО

КИНГ ТРЕЈД КО е и една од водечките компании во земјоделското производство. Лоцирани сме во источниот дел на Македонија, кој овозможува добри услови за одгледување на земјоделски производи. Главно сме ориентирани кон производство на ориз. Годишно произведуваме по околу 500 тони ориз. Нашиот висококвалитетен кочански ориз го пласираме во многу европски земји, како: Полска, Бугарија, Холандија, Хрватска, Албанија, Чешка, Србија, Босна ...

Види повеќе
King Trejd - clubeconomy

ЗЕМЈОДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИ

 • Бел ориз

 • Бел ориз 100% кршен

 • Пченица

 • Детелина

 • Интегрален (кафеав) ориз

 • Јачмен

 • Пченка

 • Сини сливи

 • Свињарска фарма
Image Description
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Раде Кончар бб, 2300 Кочани
Град: Кочани
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи