Filters
Пребарување
КОД ИНЖЕНЕРИНГ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата КОД ИНЖЕНЕРИНГ се занимава со производство на арматури и канделабри за надворешно осветлување

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2008
ISO 14001:2004
OHSAS 18001:2007

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Заинтересирани за соработка со производители и трговци  на: електро материјали, челични цевки, профили, арматурно железо, штрафовски стоки, бои и лакови

КОД ИНЖЕНЕРИНГ

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Призренска 22/50, Кучевишка Бара, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Стојко Стамболиски


Мапа