Filters
Пребарување
КОДИНГ II

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата КОДИНГ II се занимава со продажба, изведба и монтажа на водоводни и канализациони материјали

Koding Gallery  - Место каде што може да најдете се што е потребно за вашата бања

Компанијата КОДИНГ II од 2012 година почна да се занимава и со градежништво, веќе изградивме повеќе деловни, јавни и станбени објекти

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004

Подетално за компанијата

КОДИНГ 2

Компанијата КОДИНГ 2, која на македонскиот пазар е присутна повеќе од 25 години, се занимава со продажба, изведба и монтажа на водоводни и канализациони материјали.

  • • Санитарна керамика (ROCA - ZOOM (Inker) - LAUFEN)

  • • Санитарна арматура (Jasper и MINES TEAM)

  • • Галантерија за бањи (KOIN)

  • • Поцинкуван фитинг (CIMOS и TITAN)

  • • ПВЦ цевки и фитинг (PESTAN)

  • • Материјали за довод и одвод

  • • Професионален алат (REMS)

Види повеќе
koding-2-clubeconomy

ИЗГРАДБА НА ГРАДЕЖНИ ОБЈЕКТИ

КОДИНГ II од 2012 година започна со целосна изградба на градежни објекти и веќе успеавме да изградивме повеќе деловни, јавни и станбени објекти. Меѓу кои би ги издвоиле HOTEL RUSSIA, СЦ ЈАНЕ САНДАНСКИ, HOTEL CITY PARK, HOTEL PRINCESS, деловните објекти на МАК АУТО СТАР, ПЕКАБЕСКО и MAKKAR, како и повеќе станбени згради.

Види повеќе
koding-2-clubeconomy

25 ГОДИНИ - УСПЕШНА РАБОТА

КОДИНГ II е компанија која со својата успешна работа и соработка со голем број странски компании успеа да опстане на овие простори повеќе од 25 години. Сите овие години успеавме да ја зацврстиме нашата позиција и да делуваме на овие простори доста ефективно и ефикасно, се со цел да им обезбедиме на нашите клиенти голем избор на водоводни и канализациони материјли. Располагаме со простор од над 4000 м2 надворешен простор и 1000 м2 внатрешен (магацински простор).

Види повеќе
koding-2-clubeconomy

Koding Gallery

Пред десет години го отворивме нашиот ББK - Маркет, стациониран во Порта Влае, како одговор на потребите на потошувачите и барањата на пазарот. Овој објект во 2016 година е целосно реновиран и трансформиран во модерен изложбен салон, Koding Gallery и денес со право го заслужува епитетот - Место каде што може да најдете се што е потребно за вашата бања.

Види повеќе
koding-2-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Шарпланинска бб, Новоселски пат, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа