Filters
Пребарување
КОН-ТРАНС ШИПИНГ доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата КОН-ТРАНС ШИПИНГ се занимава со поморски и камионски транспорт, логистика

- Контејнерски превоз на сите видови пратки
- Секојдневно следење на потврда на статус на пратките
- Комплетна услуга од врата до врата

КОН-ТРАНС ШИПИНГ доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

КОН-ТРАНС ШИПИНГ

Компанијата КОН-ТРАНС ШИПИНГ дооел е основана во 2003 година со идејата за логистички услуги кои се приспособени на специфичните потреби на секој клиент. Денес КОН-ТРАНС ШИПИНГ го раководи високо стручен тим кој е подготвен да ги предвиди и испланира и најмалите детали и да ги спроведе сите комплексни задачи на транспорт, складирање и дистрибуција. КОН-ТРАНС ШИПИНГ располага со модерна флота, која се состои од камиони, мали камиони и комбиња.

kon-trans-shipping-clubeconomy

КОНТЕЈНЕРСКИ ТРАНСПОРТ

Преку мрежата на нашите деловни партнери во пристаништата во Солун, Пиреа, Драч, Варна, Бургас, Истанбул, Копер и Дунав нудиме:

  • • Организација на поморско контејнерски превоз

  • • Детална информација за движењето на пратките

  • • Организација на пристанишни услуги, манипулација на контејнерите во пристанишните терминали

  • • Организација на превозот на контејнерите од пристаништата до примачите на пратките

  • • Комбиниран транспорт со камиони и железница

kon-trans-shipping-clubeconomy

КАМИОНСКИ ТРАНСПОРТ

КОН-ТРАНС ШИПИНГ ќе ви ги понуди најдобрите решенија за камионски транспорт, според Вашите потреби. Како етаблиран лидер во секторот логистика, имаме загарантиран простор и достапност за сите балкански земји, Турција и Италија, транзитно време во зависност од Вашиот буџет и потреби, обезбедувајќи Ви максимална сигурност и економичност.

kon-trans-shipping-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Киро Крстевски бр. 3/6, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Марина Миленковска


Мапа