Filters
Пребарување
ЛИХНИДА ад
Тел: +389 (0)46/254 147 - Продажба
Е-пошта: adlihnida@t.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Фабриката ЛИХНИДА ад се занимава со: 

Производство на пластични производи
-
гајби
-
амбалажа
- производи за домакинство
-
технички артикли

Услига за бризгање

Подетално за компанијата

ЛИХНИДА

А.Д. ЛИХНИДА е лидер во македонската индустрија за преработка на пластични маси.

Производствената програма на компанијата се преточува во широка палета на производи, наменети главно за домашниот, но исто така и за странските пазари. ЛИХНИДА започна со работа како регионална фабрика пред речиси половина век (1960 година), а во 1971 година беше пуштена во погон нова фабрика опремена со современи машини и опрема за преработка на пластични маси.

Види повеќе
400x270

ВРВЕН КВАЛИТЕТ

Нејзината основна посветеност е постојано да ги следи најновите трендови во производството, да го проширува асортиманот на производите, остварувајќи врвен квалитет.

Активноста на АД ЛИХНИДА првенствено е ориентирана кон производството (95%), а само мал дел (5%) отпаѓа на услуги. Средствата што се инвестираат во развојот на компанијата се исклучиво од сопствени извори.

Особено внимание се посветува на набавката на современи алати за производство на нови и поквалитетни производи, кои ги задоволуваат и највисоките барања на пазарот.

400x270

ПРОИЗВОДНА ПРОГРАМА

  • • Артикли за широка потрошувачка-домаќинство

  • • Играчки

  • • Саксии

  • • Транспортна манипулативна амбалажа (гајби за млекарската, пекарската и месарската индустрија, за берба на овошје и зеленчук, како и за сите видови шишиња)

  • • Бризгани технички производи

  • • Пластични канти за сирење од 20, 10, 5 и 1,5 литри

  • • Амбалажа за храна (алва, крем, маслинки, млечни производи...)

Производи
400x270
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 7 Ноември, бр. 183, 6000 Охрид
Град: Охрид
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)46/254 147 - Продажба

+389 (0)46/254 141

+389 (0)70/352 553 - Барбара 

+389 (0)70/347 242 - Сашко (гајби)

Социјални медиуми

Лице за контакт

Фабрика
+389 (0)46/254 141
Комерција
Барбара Голабоска Коваческа +389 (0)46/254 147
+389 (0)70/352 553
Производство
Петар Голабоски


Мапа

Документи