Filters
Пребарување
МАКЕДО АУТОТРЕЈД дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МАКЕДО АУТОТРЕЈД се занимава со:
Трговија на големо и мало со резервни делови за комерцијални возила

СИГУРЕН КВАЛИТЕТ, НЕВЕРОЈАТНИ ЦЕНИ

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Производители на резервни делови за стопански возила (камиони, автобуси, трактори, градежни машини)

МАКЕДО АУТОТРЕЈД дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

МАКЕДО АУТОТРЕЈД

МАКЕДО АУТОТРЕЈД дооел Скопје е компанија со основна дејност трговија на големо со резервни делови за стопански возила – камиони, автобуси, градежни машини и трактори. Друштвото е основано во 1991 година, како генерален застапник на фабриката ТАМ Марибор, под името ТАМ Комерц. Во 1994 година го сменивме името во МАКЕДО ДИЗЕЛ МОТОР, кое остана до 2001 година, кога се ребрендиравме во МАКЕДО АУТОТРЕЈД.

Image Description
Image Description

ВИСОК КВАЛИТЕТ ПО НИСКИ ЦЕНИ

Сите овие години компанијата бележи континуиран растеж, постојано зголемувајќи ја палетата на резервни делови, обемот на работа, бројот на вработени и денес сме една од водечките компании во Македонија во оваа област. Имаме сопствен магацински простор, нашиот лагер во моментов опфаќа повеќе од 5.000 производи, имаме воспоставено континуирана соработка со повеќе компании за транспорт на стоки и патници, а на пазарот сме познати по нашето мото – на клиентите да им обезбедиме резервни делови СО ВИСОК КВАЛИТЕТ ПО НИСКИ ЦЕНИ.

ПАЛЕТА НА ПРОИЗВОДИ

 • Моторна група на резервни делови BF Германија

 • Диск плочки и дискови ERREVI Италија

 • Моторни карики и лежишта NPR Германија

 • Моторни карики SUPER CIRCLE Индија

 • Облоги за сопирачки и заптивни материјали КОБЕСТ Србија

 • Кочни добоши ФАП ЛИВНИЦА Србија и DIESEL TECHNIC Германија

 • Спони и зглобови ФАД Србија и DIESEL TECHNIC Германија

 • Пневматски вентили и цилиндри ППТ Србија и DIESEL TECHNIC Германија

 • Моторна група на резервни делови TRUCKTEC Германија

 • Стоп светла SERTPLAS Турција

 • Фарови за возила AYFAR Турција и DIESEL TECHNIC Германија

 • Резервни делови за долен построј KOLAS Турција

 • Резервни делови UYGUR Турција

 • Корпи, ламели, лагери и запчаници DIESEL TECHNIC Германија

 • Лагери за радилица ИЛК Црна Гора и NPR Германија

И многу други резервни делови и потрошни материјали

Image Description
Image Description

ONE-STOP SHOPING

Широката палета на производи која во секое време ја има компанијата МАКЕДО АУТОТРЕЈД Ви овозможува да пазарите на едно место one-stop shopping, затоа што кај нас сите потребни резервни делови за стопански возила Ви се при рака.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Борис Трајковски бр. 140,
П. Фах 894, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)2/2477 777

Социјални медиуми

Лице за контакт

Наташа и Сашо Климовски


Мапа