Filters
Пребарување
МАК НОВА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МАК НОВА се занимава со:

- Трговија со производи за бебиња
- Ексклузивен увозник и дистрибутер за  производите на BABYNOVA, Германија

Со текот на годините, МАК НОВА прерасна во еден од водечките увозници и дистрибутери на бебешки производи, како што се: шишенца, цуцли и друга бебешка галантерија на територијата на Македонија.
Во иднина, ќе ставиме акцент на уште подобра презентација на брендот BABYNOVA и на некои други брендови и нивно афирмирање и дистрибуирање во регионот

Подетално за компанијата

СВЕТОТ Е ПОУБАВ И ПОШАРЕН СО BABY NOVA

МАК НОВА дооел, Виница е еден од водечките увозници и дистрибутери на бебешки производи како што се: шишенца, цуцли и друга бебешка галантерија во Македонија. Нашите производи можете да ги пронајдете во најблиските аптеки ширум републиката (Еурофарм, Супер Тинекс, Виола,). МАК НОВА е ексклузивен увозник и дистрибутер за производите на BABYNOVA, Германија

Види повеќе
400x270

Бебешки шишиња и чашки

BABYNOVA - Бебешки шишиња и чашки, во сите димензии и за сите возрасти.
Стандардни шишиња, шишиња со широк врат, стаклени шишиња... Со нашата широка палета на производи ќе будете совршено опремени за секоја ситуација.
Нашите производи се BPA free.

Види повеќе
400x270

Dentistar – Првите ортодонтски цуцли

Бебињата ги сакаат цуцлите бидејќи им даваат чувство на сигурност и комфорт. Со цел да им овозможите на Вашите деца употреба на цуцли кои ќе бидат исто така и добри за нивното здравје во BABYNOVA ги развија Dentistar tooth friendly цуцлите, кои се првите ортодонтски цуцли во светот.

Dentistar цуцлите го намалуваат ризикот од појава на стоматолошки неправилности и го помагаат правилниот развој на непцата, запчињата и јазичето на бебето.

Види повеќе
400x270

Максимална удобност

Dentistar цуцлите имаат екстра-рамно вратило, овозможуваат повеќе простор за јазикот на бебето и го намалуваат притисокот врз вилицата и забите дури до 90 %. Овие цуцли му даваат максимална удобност на бебето.

Види повеќе
400x270

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Страшо Пинџур бр. 2, 2310 Виница
Град: Виница
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)33/360 066

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа