Filters
Пребарување
МАКОТЕХНА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МАКОТЕХНА се занимава со производство на средства за перење, одмастување и дезинфекција за професионална употреба во:

Машинска индустрија
Прехранбена индустрија
Угостителство и јавни објекти 
Автокозметика 
- Производство на био дизел 

МАКОТЕХНА дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

МАКОТЕХНА

Компанијата МАКОТЕХНА дооел Битола постои од септември 1996 година и денес е современа фабрика за производство на хемиски препарати за перење, одмастување и дезинфекција за професионална употреба во машинската индустрија, прехранбената индустрија, угостителството и јавни објекти и автокозметика.

mekotehna-clubeconomy
mekotehna-clubeconomy

НАЈСОВРЕМЕНА ТЕХНОЛОГИЈА

МАКОТЕХНА е флексибилна компанија, способна лесно де се приспособи на пазарот и да произведува средства според потребите на потрошувачите, задоволувајќи ги сите стандарди за квалитет. МАКОТЕХНА дооел за своите производи располага со сите потребни сертификати, користи најсовремена технологија за производство и амбалажа, факти кои сами по себе значат гаранција за квалитетот.

ПРОИЗВОДСТВО

МАКОТЕХНА денес е позната на пазарот по производството на средства за перење, одмастување и дезинфекција, пред се, за професионална употреба. Располагаме со комплетна палета на препарати за прехрамбена индустрија во сите нејзини сегменти и тоа во месарската индустрија, млекопреработувачката, конзервната индустрија, кандиторската индустрија, пекарската индустрија, винарии и пивари, како и средства за чистење и дезинфекција во болници, градинки, училишта, хотели, ресторани и други услужни дејности каде има контакт со храна и тоа по ISO стандардите и НАССР системот. Значајни сегменти во нашето равотење се и програмите за машинската индустрија и автокозметиката.

mekotehna-clubeconomy

СЛЕДЕЊЕ НА ТРЕНДОВИ

Менаџментот на МАКОТЕХНА останува доследен на бизнис филозофијата која ја градиме сите овие години, прифаќање на иновациите и новите трендови во хемиската индустрија, паралелно со следење на потребите на пазарот и желбите на клиентите, целосно посветени на квалитетот, неговото перманентно подобрување и задоволството на клиентите.

mekotehna-clubeconomy
mekotehna-clubeconomy

СОРАБОТКА

На домашниот пазар имаме успешна соработка со повеке од 100 компании, нашето деловно мото и филозофија на работење се базира врз воспоставување најдобар сооднос меѓу цената и квалитетот на производите.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Славко Лумбарко бр. 22,
7000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)76/339 555

Социјални медиуми

Лице за контакт




Мапа

Документи

Нископенливи и пенливи средства за прехранбена индустрија

Нископенливи и пенливи средства за прехранбена индустрија

Преземи
Средства за чистење и перење во хотелиерство, ресторани, болници, училишта и градинки

Средства за чистење и перење во хотелиерство, ресторани, болници, училишта и градинки

Преземи
Средства за премачкување на траки во прехранбена индустрија

Средства за премачкување на траки во прехранбена индустрија

Преземи
Средства за перење и одмастување во пивска, винска и индустрија за производство на вода и сокови

Средства за перење и одмастување во пивска, винска и индустрија за производство на вода и сокови

Преземи
Средства за перење и одмастување во машинска индустрија

Средства за перење и одмастување во машинска индустрија

Преземи