Filters
Пребарување
МАКПРОГРЕС доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Производство на кондиторски производи.
Oбработка и доработка на земјоделски зрнести култури.
Трговија на мало со стоки за широка потрошувачка - осум супермаркети во Виница.
Брендови на компанијата: VincinniArmonia, Сончева долина, NaturaFantasia, DoniaKRŠLA Vineyards и MAXIGUARD

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2008
HACCP
HALAL

Подетално за компанијата

 
големото семејство

МАКПРОГРЕС

 

Макпрогрес доо е успешна интернационална компанија, лоцирана во источниот дел на Македонија. Од мал семеен бизнис основан во 1990 година, Макпрогрес прерасна во еден од водечките производители на кондиторски производи во Југоисточна Европа извоз во повеќе од 55 земји во светот.

Макпрогрес е една од најголемите прехранбени компании на Балканот со над 750 вработени. Примарната дејност на компанијата е производство на кондиторски производи како и преработка, обработка и доработка на земјоделски зрнести култури. Од неодамна компанијата влезе и во сегментот на здрава храна. Дел од дејностите со кои се занимава се и малопродажба, угостителство и производство на амбалажа. Целосното производство е во согласност со HACCP, HALAL и со ISO9001: 2008 QMS стандардите. Сите суровини и финални производи редовно се контролираат во овластени лаборатории за контрола на квалитет.

Со континуирани инвестиции компанијата детерминирано го проширува својот производствен капацитет со цел секојдневно задоволување на потребите на потрошувачите. Производите се меѓународно познати како високо квалитетни со цени достапни за секого. Макпрогрес е индустриска групација со силна општествена одговорност. Со цел придонесување кон одржливоста на општествениот развој, компанијата има активна соработка со локалната заедница, вработените и општеството во целина за овозможување на што поквалитетен живот за сите.

KRŠLA VINEYARDS

Во непосредна близина на Виница, во источниот дел на Македонија под нежните сончеви зраци се распослани селата Виничка Кршла, Црн Камен и месноста Бел Камен. Овој географски триаголник има идеална надморската височина, климатски услови, поволна почва и преку 300 сончеви денови во годината, што го прават регионот на Виничка Кршла еден од најповолните региони за одгледување винова лоза.

Многу лозарски и вински специјалисти знаеа за врвниот квалитет на лозјата во Виничка Кршла, но досега овој регион беше непознат за конзументите. МАКПРОГРЕС, како водечка локална компанија, со пласирањето на вината КРШЛА го носи вкусот на овој регион до најпребирливите уживатели во виното.

Со гордост Ви ja претставуваме нашата специјална селекција на квалитетни суви вина

Суво бело вино: БЕЛ КАМЕН, алк.12% вол, 750 мл
(затворање со алуминиумска навојна тапа)

Суво црвено вино: ЦРН КАМЕН, алк.13,5% вол, 750 мл
(затворање со плутена тапа)

krsla-vineyards-makprogres-clubeconomy
krsla-vineyards-makprogres-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Војдан Чернодрински бр.8, 2310 Виница
Град: Виница
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)33/362 289

Социјални медиуми

Лице за контакт

Маја Цветанова


Мапа

Документи