Filters
Пребарување
МАКСИ ЛС дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Макси ЛС е компанија која врши дистрибуција и продажба на големо на различни производи од областа на хигиенско – санитарниот сектор и на хартиената индустрија

Широк асортиман на хигиенски производи за болници и домови за стари лица, во кој се вклучуваат и производи за инконтиненција

МАКСИ ЛС дооел

  • • Производи од хартија MAXI за санитарни и тоалетни потреби и потреби за домаќинствата

  • • Професионална хартија за хигиена, држачи за тоалетна хартија, бришачи за раце, течен сапун за домаќинства и угостителски објекти

  • • Останати производи за хигиена за домаќинства и компании

  • • Пелени за возрасни и други производи за инконтиненција, беби пелени, хигиенски влошки, чаршафи за кревети, медицинска ролна

  • • Џамбо ролни (репро материјал) за производители на тоалетна хартија, салфетки, бришачи за раце и хартиени марамчиња

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Александар Здравковски бр. 28, П.Фах 90, 1200 Тетово
Град: Тетово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа