Filters
Пребарување
МД СТРАИШТЕ
Тел: +389 (0)34/382 330 - Комерција
Е-пошта: info@mdstraiste.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МД СТРАИШТЕ се занимава со:

- Продажба на Сендвич панели за изведба на покриви иЅидови
- Продажба на Пластифицирани и поцинкувани лимови
- Продажба на Топловалани и ладновалани црни лимови
- Продажба на Квадратни профили и округли цевки
- Производство на секаков вид Елементи и споеви за поврзување     

\

Подетално за компанијата

МД СТРАИШТЕ

Компанијата МД СТРАИШТЕ е основано во 1991 година во Валандово. Во своето работење компанијата бележи континуиран развој во доменот на металската индустрија. Формирани се уште две фирми во Гевгелија и во Струмица кои се занимаваат со продажба и обработка на пластифицирани и црни лимови. Во 2009 година МД СТРАИШТЕ станува и главен застапник на врвниот производител за пластифицирани лимови и панели на Балканот, InterLemind, Србија. Денес МД СТРАИШТЕ го покрива пазарот на цела Македонија, а соработува и со партнери со светско реноме.

Види повеќе
md-straiste-clubeconomy

Сендвич панели

Сендвич панелите се модерно, естетско и економично решение за изведување на ѕидни, покривни и фасадни системи за деловни објекти, трговски центри, производни погони, складишта, фамилијарни куќи и индустриски хали. Овие системи покрај тоа што овозможуваат брза изградба на објектот имаа и други многу значајни предности во однос на конвенционалните методи на градење, од кои би ги издвоиле: долгорочна термоизолациска заштита и сигурениот, изолацискиот континуитет, добрата хидроизолација, отпорност на кондензацијата, како и повеќекратното намалување на трошоците.

Види повеќе
md-straiste-clubeconomy

Пластифицирани и поцинковани лимови

Пластифицираните лимови најчесто се користат за покривање на секоаков вид деловни, производствени погони, складишта, куќи, индустриски хали... Покрај брзото и едноставно поставување, економичноста тие и изгледаат многу модерно. Од пластифицираниот лим се добиваат лесни, цврсти и водоотпорни кровни конструкции.

Види повеќе
md-straiste-clubeconomy

Топловалани и ладновалани црни лимови

Располагаме со топловаланите и ладновалани лимови со повеќе дебелини кои наоѓаат примена во разни индустриски сегменти, при изработка на конструкции, платформи, подови, скали, ентериери...

Види повеќе
md-straiste-clubeconomy

Квадратни профили и округли цевки

МД СТРАИШТЕ во секој период располага со голем избор на округлите цевки и квадратните профили во сите димензии.

Види повеќе
md-straiste-clubeconomy

Елементи

МД СТРАИШТЕ произведува секаков вид елементи и споеви за поврзување. Сите поврзувања на панелите, конструкциите, како и останати карактеристични детали се изработуваат со прецизни архитектонски детали.

Види повеќе
md-straiste-clubeconomy
Инвестирајте во Сигурност - Издржливост - Квалитет кој трае
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Населба Страиште, 2460 Валандово
Град: Валандово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)34/382 330 - Комерција

+389 (0)34/381 055

Социјални медиуми

Лице за контакт