Filters
Пребарување
МЕТАЛКО БЈ ПЛУС дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МЕТАЛКО БЈ ПЛУС се занимава со производство на градежна столарија:

- ПВЦ врати и прозорци
- Алуминиумски врати и прозорци
- Алуминиумски огради, огради од ковано железо
- Структурални и полуструктурални фасади
- Други браварски работи
- Алуминиумски огради со стакла

МЕТАЛКО БЈ ПЛУС дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
производство на градежна столарија

МЕТАЛКО БЈ ПЛУС

 

ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ

Компанијата МЕТАЛКО БЈ ПЛУС е формирана во август 2017 година. Се занимава со произвотство на врати и прозорци од алуминиум и ПВЦ, алуминиумски огради, огради од ковано железо, потоа со изведување на структурални и полуструктурални фасади, како и со други браварски работи.

ИЗРАБОТКА НА ПВЦ СТОЛАРИЈА

При изработката на алуминиумски прозорци и врати употребуваме профили од програмите на светски познати брендови. ПВЦ вратите и прозорците ги изработуваме исклучиво од реномираните производители на профили и тоа за петкоморни, а за шесткоморни од Salamander brugman 73 и Salamander blue evolution 82.

ВРВЕН КВАЛИТЕТ

МЕТАЛКО БЈ ПЛУС во своите врати и прозорци вградува и оков од врвен квалитет. За алуминиумската столарија го користиме оковот на STUBLINA, а за ПВЦ столаријата оковот на GU.

БРЕНДОВИ

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Максим Горки бр.47-20, 2400 Струмица
Град: Струмица
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/347 830

Социјални медиуми

Лице за контакт

Јане Атанасов


Мапа