Filters
Пребарување
МИЦЕВСКИ ДИГАЛКИ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МИЦЕВСКИ ДИГАЛКИ се занимава со:

- Давање услуги со дигалки и вилушкари 
- Шлеп служба за тешки возила и механизација

Располагаме со три телескопски дигалки МERLO 4017 и камион MAN 26400 
Компанијата со целата механизација и опрема главно е ангажирана во Скопје, постои можност нашите услуги да ги добиете на целата територија на Македонија

ОСТРЕЧКИ КРСТ

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Градежни и транспортни фирми, фирми кои се занимаваат со изработка на метални конструкции, компании на кои им се потребни специјлни истовари и утовари 

МИЦЕВСКИ ДИГАЛКИ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
ДИГАЛКИ И ВИЛУШКАРИ

МИЦЕВСКИ ДИГАЛКИ

 

Компанијата МИЦЕВСКИ ДИГАЛКИ се занимава со:

- Давање услуги со дигалки и вилушкари

- Шлеп служба за тешки возила и механизација

Располагаме со три телескопски дигалки МERLO 4017 и камион MAN 26400

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Климент Охридски бр. 77,
1330 Крива Паланка
Ул. Христо Татарчев бр. 47 Д 56,
1000 Скопје
Град: Крива Паланка
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/463 071

Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Милорад Мицевски


Мапа