Filters
Пребарување
МИФ ДИЗАЈН

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МИФ ДИЗАЈН се занимава со изработка на

- Светлечки логоа и реклами
- Печатење на рекламни материјали и паноа, билборди, банери
- Брендирање на возила, излози
- CNC обработка и гравирање
- Метална галантерија

Подетално за компанијата

 
изработка на светлосни знаци и реклами

МИФ ДИЗАЈН

 

Компанијата МИФ ДИЗАЈН работи успешно веќе 28 години. Нашата главна дејност е изработка на светлечки логоа и реклами, како и изработка на метална галантерија. Ги нудиме и сите услуги за печатење на рекламни материјали и други услуги врзани со брендирање на возила и излози, CNC обработка и гравирање.

МИФ ДИЗАЈН ги следи новите трендови и технологии во рекламирањето и печатењето. Со континуирано подобрување на квалитетот и обемот на услугите постојано стекнуваме нови клиенти, а нашиот тим е стручен и подготвен брзо и одговорно да ги реализира сите барања на клиентите.

МИФ ДИЗАЈН е строго посветен кон квалитетот, со цел да создаде производ кој ќе им помогне на клиенти да го унапредат својот бизнис, што всушност е и нашата крајна цел.

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Кочо Рацин бр. 32, 2-8, 1000 Скопје - Каценларии
Ул. Фуштанска бр. 136 Б, Скопје - Производство
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа