Filters
Пребарување
МИЛД
Е-пошта: info@mild.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

MILD Home Concept

Продажно изложбен салон кој со нетрпение го чекавте.
Се за домот, се за вас, се за вашето семејство.

- Бела техника
- Аудио-видео опрема
- Кујнски апарати
- Аксесоари за домот
- Греење, климатизација...

 

МИЛД

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Климент Охридски, 2400 Струмица
Град: Струмица
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)78/253 330

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа