Filters
Пребарување
НИК ЕЛАН дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата НИК ЕЛАН се занимава со продажба и сервис на професионален и полупрофесионален електричен рачен алат од најпознатите светски брендови. Продажба на резервни делови, опрема и друг обичен рачен алат.

Подетално за компанијата

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Видео Смилевски Бато 9-2/1, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Сашо Николовски


Мапа

Документи