Filters
Пребарување
ОКТАГОН ПРИМА доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ОКТАГОН ПРИМА е водечките компании за канцелариски материјали, рекламен и промотивен материјал и печатарски услуги

- Хартија
- Тонери
- Архивирање
- Прибор за пишување
- Канцелариски материјали
- Опрема за презентација
- Технологија, канцелариска опрема, прибор

ОКТАГОН ПРИМА доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ОКТАГОН ПРИМА

ОКТАГОН ПРИМА доо е водечките компании во Македонија за канцелариски материјали, рекламен и промотивен материјал и печатарски услуги. Во изминатите години со голем ентузијазам и упорна работа успеавме да се наметнеме и да станеме препознатливо име на македонскиот пазар. Друштвото за трговија и услуги ОКАТАГОН ПРИМА доо е компанија која е формирана и постои на пазарот од 2012 година и на нашите клиенти секогаш им ги нудиме најдобрите производи во сегментот канцелеријски материјали, прибор, опрема и технологија.

Широка палета на промотивни материјали

ГАРАНТИРАМЕ КВАЛИТЕТ!
БРЗА И НАВРЕМЕНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Дебарца бр.25, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-ѓа Ивана


Мапа

Документи