Filters
Пребарување
ПАСИОНИС ГИПС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ПАСИОНИС ГИПС нуди комплетни решенија за вашите градежни проекти

- Молеро-бојадисувачки услуги
- Изведување декорации со гипс картон
- Внатрешни и надворешни изолации
- Изработка на Фасади
- Изведба на Амстронг и Хантердаглас спуштени плафони

Подетално за компанијата

КОМПЛЕТНИ РЕШЕНИЈА ЗА ВАШИТЕ ГРАДЕЖНИ ПРОЕКТИ

Компанијата ПАСИОНИС ГИПС од Скопје е експерт за изведување завршни работи во градежништвото. Работиме по принципот „клуч на рака“ на секаков вид објекти, од индивидуални куќи, станови, станбени згради, деловни и индустриски објекти, канцеларии, угостителски објекти... Употребуваме квалитетни материјали, односно материјали според желбите на инвеститорите, со максимален респект за нивните барања, стриктно запазувајќи ги договорените рокови.

pasionis-gips-clubeconomy
pasionis-gips-clubeconomy

Тимот на ПАСИОНИС ГИПС во градежниот бизнис има репутација на сигурен партнер, познат по високиот квалитет на изведените работи, а најмногу сме присутни во доменот на:

МОЛЕРО-БОЈАДИСУВАЧКИ УСЛУГИ

ИЗВЕДУВАЊЕ РАБОТИ и ДЕКОРАЦИИ СО ГИПС КАРТОН

ВНАТРЕШНИ и НАДВОРЕШНИ ИЗОЛАЦИИ

ИЗРАБОТКА НА ФАСАДИ

ИЗВЕДБА НА АМСТРОНГ и ХАНТЕРДАГЛАС СПУШТЕНИ ПЛАФОНИ

pasionis-gips-clubeconomy
pasionis-gips-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Благоја Паровиќ бр. 64/13, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт