Filters
Пребарување
ПУМС ИНЖИНЕРИНГ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ПУМС ИНЖИНЕРИНГ се занимава со:

- Изработка на комплетни проекти за станбени и деловни објекти, со изработка на 3D-визуелизација, по избор на инвеститор
- Изработка на ентериерни проекти со вклучена 3D-визуелизација
- Вршење на стручен технички надзор

ПУМС ИНЖИНЕРИНГ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ПУМС-Инжинеринг

Компанијата ПУМС-Инжинеринг дооел – Битола е формирана во 1998 година и таа претставува продолжување на работењето и традицијата на градежната фирма ПУМ доо – Битола, која почна со работа во 1994 година.

Од формирањето на компанијата па се до денес таа, пред се, се занимава со проектантски услуги во високоградбата и делумно во нискоградбата и хидроградбата, како и вршење на стручна ревизија на проектната документација за различни видови објекти.

pums-inzenering-clubeconomy
pums-inzenering-clubeconomy

ПРОЕКТАНТСКИ УСЛУГИ

Проектантските услуги на ПУМС-Инжинеринг дооел – Битола во високоградбата се доста големи и се движат во сегментот на изработка на проекти за изградба, реконструкција и адаптација на индивидуални и колективни станбени објекти, деловни и јавни објекти.

Нашите проектантски услуги опфаќаат и изработка на проекти за санација, реставрација и конзервација на станбени, деловни и јавни објекти, меѓу кои голем број се и заштитени и декларирани како македонско културно наследство.

ЕНТЕРИЕРНИ ПРОЕКТИ

Се занимаваме и со изработка на енетриерни проекти за разни видови објекти:

  • индивидуални

  • деловни и јавни

pums-inzenering-clubeconomy
pums-inzenering-clubeconomy

ЛИЦЕНЦИ ЗА РАБОТА

ПУМС-Инжинеринг дооел – Битола располага со соодветниве лиценци за работа:

  • Лиценца А и Лиценца Б за проектирање на градби

  • Лиценца Б за ревизија на проектна документација

Управител: Татјана Јосифовска дипл.инж.арх.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Владимир Назор бр. 4, 7000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)75/853 407

Социјални медиуми

Лице за контакт

Татјана Јосифовска - дипл.инг.архитект


Мапа

Документи